6/10/07

Bush ne Shqiperi

5 comments:

Miss Kim said...

Great Photo! How'd you get that one??

Unknown said...

at
news.yahoo.com

at the search box choose to search "news photos" from the drop down menue

Amour Monde said...

me ne fund na erdhi :)

eni said...

dhe mua me pelqeu fotoja.seç ndjeva nje si lloj nostalgjie kur pashe ata kalamajte aq te lezetshem!

N.Ago said...

Si xhaxhi Enver duket ketu. Gju me gju me popullin!