9/11/07

R E M E M B R A N C E"Remember, Remember the Eleventh of September." All my Love and Thoughts Today go to the Brave and Mighty People of New York City, undoubtedly the Greatest City on Earth.

6 comments:

eni said...

sa shpejt kalon koha:(
Amin!

Agobooks said...

E kopjuar kjo gravura nga Berlini i 1945-ës ë?

Unknown said...

Po N.Ago, gravura eshte riperteritje e 1945, por ishte ne Iwo Jima, Japoni .

Ajo foto e ngritjes se flamurit pas betejes se Iwo Jima-s u be simbol i triumfit mbi te keqen - andaj dhe eshte perdorur (jo rastesisht) ne kete gravure.

tetena said...

brisku dhe tmerret e vrasjeve te te pafajshme vazhdojne !?

Agobooks said...

Ok!
Megjithëse, me siguri njeh dhe gravurën me flamurin sovjetik të ngritur në Berlin, me rënien përfundimtare të Raihut të III-të.
Këtë kam unë parasysh me 1945-ën.

Unknown said...

Ah, ok. Ajo me flamurin Sovjetik eshte tjeter ajo me partizanin maje nderteses...e kam parasysh.

Por kjo eshte marre nga kjo foto ne Japoni, 1945.

http://www.estatevaults.com/lm/images/%20Iwo%20Jima.jpg