1/26/07

Nuk Harrojmë!!!

http://www.msu.edu/course/pls/461/stein/kosovo.htm

9 comments:

Agobooks said...

Natyrisht!

edrus said...

E pashe ate lidhjen qe solli kotherja...si mund te harrosh??

Unknown said...

Ma vodhi mua lidhjen, e kam rujt tesh 6 vjet :) true story!

ET said...

atehere dhe une....:(

Unknown said...

e.T nese e ke "vjedhur" edhe ti, Faleminderit vllaçko!!
:)

te shofim cdo na thote "fuqite e mdhoja" me date 2...

ET said...

Nga FM un nuk pres ndonje gje pozitiva Blendi.:(
ç'do gje varet nga vendosmeria e USA, dhe udheheqesve shqiptar te Kosoves, si dhe popullit te Kosoves.
Sa here jane bashkuar Fuqite e Medha,shqiptaret nuk kan pare mire.
Individualisht ndonje fuqi e madhe dhe na ka ndihmuar....
Do zoti na e bo mbar ksaj radhe.

tetena said...

Zgjidhja per mua eshte Europa, veç nuk po futemi dot.
Dhe sigurisht jam dakort me ty qe nuk duhet ta harrojme dhe mund te them jo vetem na ndihmuan shume por edhe ne(kosovaret) u treguam inteligjent dhe i kishin te qarta qellimet dhe deri ku duhet te shkonte lufta.

eni said...

shpresoj qe kete here te vendosen gjerat ne favor te Kosoves dhe jo te fuqive te medha, sepse deri me sot eshte treguar sikur eshte bere ne favor tone por nuk ka qene e tille , ose e kemi paguar shume shtrenjte:((

Duway said...

Thank you for nice information
Visit Mywebsite
Visit Us