4/30/08

Shum najs. Shum najs.

Reklama e re e "Golden Eagle" prezantohet nga Etno Engjujt:

6 comments:

Ravintsara said...

Hëëë...? Made in Shqipëria është edhe pija? Dhe përmban farë shqiponje, apo si?

Unknown said...

I laik, I laik

ET said...

Edhe mua me lajkon.

Agobooks said...

Shumë najs, shumë najs! :)
Muaj të mbarë!

meditime-pershtypje said...

Shume thanks,Blendi!

Panorama de Fortim visto por Alida said...

cool :)