4/23/08

POET - Nga Edison Ypi

1 comment:

meditime-pershtypje said...

Blendi!Pershendetje dhe te uroj gjithe te mirat.Nje "prurje"sa e bukur,aq dhe e dhimbshme.E di qe do ta vendosesh tek faqa e "peshkut..."dhe atje do te hskruaj dhe me gjate.
Perparim Hysi,23 prill 2008