8/30/07

Flight of the Conchords

"Flight of the Conchords" jane nje grup komedie muzikore nga Zelanda e Re. Jane dy çuna, Bret dhe Jermaine që pas suksesit të një shfaqeje "One night only" ne HBO arriten te lidhin nje kontrate per nje program te vetin. HBO sapo perfundoi transmetimin e sezonit te pare. Në show Bret dhe Germaine kane ardhur ne New York per te kerkuar suksesin. Krijohen situata te ndryshme, dhe here pas here ata "shperthejne ne kenge". E bukura eshte se Flight of the Conchords jane fare te panjohur ne atdheun e tyre Zelanda e Re.

What is wrong with the world today? dhe "If you're into it" - jane dy prej kengeve te tyre. :D :D :D3 comments:

Agobooks said...

Interesantë/e !

pmusaraj said...

plako, ma bone qejfin. kam nja 2 muaj qe i kam gjete FOTC, dhe jane klas fare. kishin nje episod bile ku permendin shqiperine. e gjen ne youtube, kerko per "Albi, the racist dragon".

Edhe, kuptohet, "business time" eshte klas fare.

Unknown said...

penaro, business time eshte me e mira, patjeter. Albin e mbaj mend :D, po me lote kam qesh edhe me kete, "French song" Foux Da Fa Fa - ku perdorin vetem "begining French".

http://www.youtube.com/watch?v=X5hrUGFhsXo