8/9/07

Berti, Roza, Yllka

Dedikuar emigrantit qe u kenaq vetem pse e permenda Malvolion....dhe as kisha thene asgje per "corapet e lidhura kryq...".

4 comments:

eni said...

rrofsh Blendi.sa qef!

akull-naja said...

heheheheh!

N.Ago said...

Disave u zë derën madhëria!...
:)

Agobooks said...

Blendi, të lutem më nis një email tek maili im (agonec at gmail.com) pasi dua të të nis një material.
Faleminderit,
N.Ago