2/19/08

Shqiptar nuk të bën ngjyra e lëkurës...


...Shqiptar janë të gjithë që besojnë në Shqiptari...he, he, he...

7 comments:

eni said...

cool vertet:)

akullnaja said...

Shumë cool! Na dojn', mor na dojn'! Jena t'mir' për sy t'ballit!...:)
Sinqerisht, gëzimet si ai i të djelës që shkoi të përpijnë dhe po të jesh i huaj. Mendo një fitore kampionati botëror futbolli dhe ngrije në fuqi 1000000000...

Agobooks said...

E pse jo? :)

m. said...

Shoqja ime e ngushte ketu eshte zezake dhe sa here vie ne shtepi i rendit mamit gjithe fjalet shqip qe di!!!:))
Dhe ia nis:
-Miwdita, Miwmwama,nukedi, qofte, falimners, naten, zoguvogel:)
Kshu, nga ana tjeter me te tallur me quan fashiste se i tregoj une qe ne shqiperi nuk kemi zezake fare.

I lezetshem dhe ky tipi:)

Ll.T. said...

Shume e bukur kjo Blendi :)

akullnaja said...

Cher Monsieur,
Veuillez SVP remplir le questionnaire circulant dans la blogosphère. Langue de votre choix. Albanais, préféré.
Merci d'avance.
Cordiales salutations
A.N.


(sq.: mush pyetsorin urgjent! aklli.)

akullnaja said...

Pah si jeni bo ju djemtë e sotçëm, as qejfin s'ta boni, as jo s'të thoni... Ahhhh...