2/17/08

BAC, U KRY!

3 comments:

belle_fleur said...

Amen!

*bibi* said...

Pershendetje si je si kalon,shpresoj te jesh mire,vetem desha te them se sapo shiqova disa nga shkrimet tua per Kosoven dhe te them te drejten me pelqeu kjo qe e drejta ekombit dhe gjaku na bashkon pa marr parasysh vendet dhe largesin ndaj vendit tone, pra Gezuar edhe ty...sukses, bye prej *bibit*(bilbili_7@hotmail.com).

thanks
*bibi*

Pueblo Nuevo Band said...

BAC, U KRY fanellë: http://pueblonuevo.spreadshirt.com/