4/20/09

Poradeci
Perendim i vagelluar mi Liqerin pa kufir
Po perhapet dal-nga-dal nje pluhure si nje hije
Neper Mal e ner Lendina shkrumb i nates sec po bije
Duke zbritur qe nga qielli per mbi fshat po behet fir...

E kudo krahin e gjere me s'po qit e pipelim
Ne katund kercet nje port....ne Liqer hesht nje lopate....
Nje shqiponje- e arratisur fluturon ne Mal te Thate....
Futet zemra djaloshare mun ne fund te shpirtit t'im

Tere fisi, tere jeta, ra....u dergj.....e zuri gjumi....
Zoteroj me kater ane erresira.....
Po tashi:
Duke nisur udhetimimin mes per mes ner Shqiperi,
Drini plak e i perrallshem po mburon prej Shendaumi...

6 comments:

eni said...

foto shume e kendshme!

Gjergji Cumani said...

hallall,.. po ameriken nuk e miss fare Blendo
?

Gjergji Cumani said...

my brother where art thou :)

Unknown said...

Hej, Blend, ne keto dite te trishtueshme dhe kaotike, kjo foto dhe Lasgushi jane nder te paktet limane prehjeje... I miss radio morning's. :)

N.Ago said...

I falem Lasgushit dhe liqerit të tij!

candyland said...

ah sa bukur qyteti dhe poeti i qytetit tim. :)