3/2/09

Dita Z Fill - 2 Mars 2009

Ne programin e sotem kemi patur shume mesazhe. Nuk u morem me poltike aspak. Duket sikur kjo u pelqen degjuesve. Ne fakt te merresh me politike ne mengjes duhet ndaluar me ligj. Gjithesesi, kemi folur per nje nuse te re 107 vjecare. Per cfare perben nje femer moderne. Per xhunglen e shemtuar njerezore te Tiranes (politikisht pa rregulla...), ca barsaleta, ca gjeegjeza, dashuria e Altinit me nje fshesare ne dy te nates dhe vajza nga Durresi qe synon Guiness per gjoksin me te madh natyral...

Dëgjo programin e 2 Mars 2009:


DËGJO


SHKARKO


ARKIV

No comments: