2/21/09

Dita Z Fill - 20 Shkurt 2009


Prej dy muajsh, bashkë me Blerinën dhe Altinin kemi nisur një emision radiofonik mëngjesi në RadioRock 104.6FM. Programi titullohet "Dita Z Fill" (vendosëm si parakusht që titulli të ishte shqip) dhe merret ca me komentimin e lajmeve, ca me zhvillimet politike e ca me kulturë dhe argëtim. Kemi fatin të punojmë lirshëm. Pa pronar stacioni dhe pa censorë “Dita Z Fill” është një prodhim “Indy”. Pragrami ynë modest dëgjohet nga e hëna në të premte prej orës 7:30 deri në 9:00 në 104.6FM, të shtunave ritransmetohen momentet më të bukura të javës. Duke nisur që sot programet do mund t’i dëgjoni edhe në rrjet, ndoshta në një seksion të dedikuar tek Peshku.

Dëgjo programin e 20 Shkurt 2009:

No comments: