12/20/08

Disco Dance, Dance, Dance...

Send your own ElfYourself eCards

Me te miret e 2008. We love u long time.

3 comments:

Gjergji Cumani said...

Hey man do you miss Worcester yet ;P.. Te fala Gjergji

Agobooks said...

Vit të mbarë, begati, shëndet e suksese!

Agobooks said...

Koment jashtë teme:

Kam një propozim për të gjithë ju që vizitoni blogun tim.Qoftë për ata që janë blogger qoftë për ata që janë thjesht vizitorë të “Rrugës së Fabrikave”. Çdo ditë dhe për dy muaj rresht, marr përsipër të vendos një shkrimin tuaj në blog, i përkthyer nga unë. Domethënë, nëse është shqip ta përkthej në greqisht dhe anasjelltas.
Lexo më tepër këtu:
http://odromos.wordpress.com/2009/01/03/2009/01/03/???-??-???-eja-edhe-ti/