11/15/08

Guximi për të shpresuar


Të nderuar miq.

Javën e parë të nëntorit patëm fatin të jemi
dëshmitarë të një fenomeni politik. Fitorja e
Barack Obamës përbën triumfin e shpresës
mbi cinizmin, historia e tij mishëron ëndrrën
amerikane. Ne kemi kënaqësinë t'ju
paraqesim në shqip librin që e frymëzoi
ndryshimin. Ju ftojmë në prezantimin e
botimit shqip të librit të Presidentit Obama,
"Guximi për të shpresuar", një vizion
inteligjent dhe njerëzor i politikës së të
ardhmes. Me praninë e Ambasadorit
amerikan në Tiranë, Z. John Withers.
Të Hënën 17 Nëntor, ora 15:00
Salla Balsha, Tirana International Hotel

Ju mirëpresim.
Enti Botues “Marin Barleti”,
Botimet “DUDAJ”.

No comments: