3/17/08

BERISHA, IK!

berishaik.pngBerishaik.com eshte nje faqe-peticion me nje kerkese te thjeshte, nga qytetare te thjeshte shqiptare. Kryeministri Berisha duhet te pranoje pergjegjesine qe i takon per tragjedine e Gërdecit dhe te jape doreheqjen. Shteti shqiptar deshtoi, dhe deshtoi jashtezakonisht keq. Shko dhe firmos tek berishaik.com.

4 comments:

xixa said...

Dje populli thërriste Nano-ik,
sot po kërkon Berisha-ik!
Berisha iku njëherë nga skena në 1997 dhe ishte populli qê e risolli në fron - sikundër Nanon në 1997 pêrpara se t'i kërkonte tê ikte.
E parë në këtê prizêm, problemi i parê êshtê me vetê popullin.

tropizma said...

Nuk me duket se problemi eshte me popullin - ky tregon qe kerkon ndryshim, por eshte edhe elastik e fales. Fatkeqesia dhe pjeserisht faji yne eshte qe nuk kemi qene ne gjendje te prodhojme nje elite me te mire nga e cila te zgjedhim drejtues, nje elite qe te karakterizohet nga shumellojshmeria, konkurenca dhe aftesia per te kuptuar vleren e bashkepunimit (keto jane kushte te nevojshme per evolucion, sic me kujtoi nje artikull qe po lexoja sot). Deri atehere, Nano ik! dhe Berisha ik! jane thirrje te respektueshme qe tregojne deshire per demokraci.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

視訊聊天室 said...

a片免費試看
視訊色妹妹
色a片免費看
免費視訊
視訊正妹美眉
亞洲成人視訊
色a片免費看
影音視訊辣妹
色a片百科全書