11/2/07

If u miss a hairband moment...

Fates Warning - Anarchy Devine

Fates Warning - Anarchy Devine

Add to My Profile | More Videos

4 comments:

ET said...

What an amazing band! This song is a masterpiece, like most of their work....

meditime-pershtypje said...

Blendi!Ndoshta kete radhe e sheh kete shenimin tim.Qysh me 19 teteor ketu,tek"blogu yt"kam shkruar disa poezi"Pleqerise aspak s'i bindem' dhe mbeten aty.Tek faqa qe me pate lene tek"peshku..."(tani ma keni hequr)kisha shkruar nje tregim me titull"Poganiku"qe bashke me faqen dhe ai "avulloi.Me vjen keq,qe nuk shkruaj me tek"peshku"se nuk perciell dot permjet e-maileve.Sidoqofte,duke te shkruar ketu,une nuk harroj gjithe perpjekjet e tua,vecanerisht,dhe,pavarsisht,arsyeve qe patet duke ma hequr ate faqen,s'me mbetet vec te te falenderoj dhe t'ju uroj gjithe te mirat.Po pate kohe,lem; nj; shenim tek "blogu yt"ku edhe rikthehem
Perparim Hysi,3 nentor 2007

ak said...

Krenaria e prodhuesve të shampove.

Unknown said...

lol